Mechelen

Orthopedie Lise Van Gestel

Na onze succesvolle samenwerking met Mediportal kwam orthopedisch chirurg Lise Van Gestel bij ons terecht voor de inrichting van haar privépraktijk in Mechelen. De klik was er meteen: dr. Van Gestel wilde een werkplek waar ze zich 100% thuis kon voelen en gaf ons vrij spel om een praktijk in te richten die haar ten voeten uit is.

Het resultaat? Een interieur en indeling die tot de verbeelding spreken. De inkomhal met wachtruimte, de twee kabinetten, het apart toilet én de doucheruimte worden op amper 65 m² ondergebracht en laten zich kenmerken door het gebruik van gedurfde materialen. Het groene marmer, houten laminaat en de keramische tegel met betonlook geven de praktijk een erg uitgesproken karakter.

In het kader van de coronamaatregelen plaatsen we in het onthaal een scherm op maat en twee aparte zitbanken. De eettafel werd netjes weggewerkt achter een kastenwand aan de achterzijde van de keuken.

Voor een maximum aan daglicht worden de kabinetten gescheiden met een glazen wand met akoestisch structuurglas. Dr. Van Gestel kan nu snel wisselen tussen de twee kabinetten en later een kabinet verhuren, wat de praktijk dan weer futureproof maakt.

Benieuwd hoe dr. Van Gestel het bouwproject zelf heeft ervaren? Wij gingen langs voor een leuke babbel over onze samenwerking!