Meer dan een bouwbedrijf:
uw praktijk is onze zorg

Freek en Karen, dat zijn wij. Gewoon wij, eigenlijk. Zot van de bouw, maar nog gekker op levensverhalen. En hoe we van een bouwproject een werkplek kunnen maken die het verlengde van uw zorgaanpak is.

Onze gedeelde passie voor de bouw kreeg vorm in 2008, wanneer we ons eerste bouwproject samen uitvoerden. Tafel en bed breidden we uit naar werf en bureau, onder de vorm van Quality Living.

Ons bedrijf kreeg een extra dimensie bij de inrichting van onze eerste apotheek die al snel werd gevolgd door onze eerste huisartsenpraktijk. Meteen gefascineerd door z'n interessante landschap verdiepten we ons in de specifieke noden van de zorgsector.

Zo bouwden we gaandeweg een bijzondere expertise op in de inrichting van medische praktijken, en delen wij deze unieke plus graag voor uw praktijk of apotheek.

Karen en Freek van Quality Living Plus
Team Quality Living Nijlen

Wat u mag verwachten
van Quality Living+

Vraag ons wat ons typeert, en we zeggen simultaan onze menselijke aanpak met focus op de noden van de gebruikers. Gebeten door esthetiek en vormgeving, met aandacht voor de praktische inrichting en volledig gestoeld op de toekomstvisie van uw praktijk.

Daarbij hoort eerlijk en kritisch advies, een transparante communicatie en een duidelijk zicht op alle kosten: Quality Living houdt de bouwteugels stevig in handen, Quality Living+ voegt het nodige werk- en zorgcomfort toe.

Zo zorgen wij er samen voor dat u straks met een voldaan gevoel kan terugblikken op de realisatie van uw praktijk of apotheek.

Geen plus zonder de stevige basis van Quality Living. De baseline ontmoet, ontwerpt en bouwt is geen creatieve vondst van onze marketingmensen: het is the only way to go.