Merksem

Huisartsenpraktijk De Cirkel

De artsen van Huisartsenpraktijk De Cirkel verlieten hun grote praktijk om terug naar de essentie te gaan. Ze kozen er bewust voor om kleinschaliger en persoonlijker te werk gaan, wat hen bij een bestaande praktijk in een gelijkvloers appartement in Merksem bracht.

Bij de uitvoerige renovatie gaven we prioriteit aan de creatie van een private inkom, die de privacy van zowel bewoner als patiënt ten goede komt.⁠ De praktijk zelf gaven we een moderne update met donker laminaat en terrazzo in zachte grijstinten, die rust scheppen en een laagdrempelig kader creëren. Frisse toetsen van groene kamerplanten complementeren het kleurenpalet en matchen mooi met het Huisartsenpraktijk De Cirkel-logo.

We vernieuwden alle technieken volgens de huidige normen. Om de bovenburen niet te belasten, werkten we verder op de beschikbare lichtpunten, die we creatief benutten met armaturen op maat. Zo ervaar je bij Huisartsenpraktijk De Cirkel een vertrouwelijk gevoel, terwijl alle comfort en praktische essentials voor een hedendaagse huisartsenpraktijk aanwezig zijn.