Apotheek Peutie

Apotheek Peutie is al jarenlang een vertrouwde baken waar de inwoners van het gelijknamige dorp steeds terechtkunnen voor eerstelijnszorg. Peutie kent steeds meer inwoners en om aan de evolutie van het dorp én het apothekerslandschap te beantwoorden, zorgde Quality Living+ voor een totaalrenovatie van de apotheek en het bovenliggende appartement van apothekeres Tessy Geerts en haar man Dries Verhaeghe.

De indeling is nu voorzien op de uitstalling van een breder productaanbod en op een testzone met wastafel. Ook zijn de apotheekkasten zo geplaatst dat er in de toekomst vlot een apotheekrobot kan geïnstalleerd worden. De bereidingszone staat in contact met het winkelgedeelte en is met een glazen deur afsluitbaar.

Een clean zwart-wit kleurenpalet met subtiele houtaccenten houdt het evenwicht tussen een huiselijke en medische omgeving, de opvallende verlichting boven de balie is een speelse toevoeging die perfect contrasteert met het strakke interieur.