Heist-op-den-Berg

Kinepraktijk Medihand

Groepspraktijk Medihand uit Heist-op-den-Berg wordt geleid door Katleen Meeûs en legt het accent op pols- en handrevalidatie. Dit vergt vanzelfsprekend de nodige behandelruimte en voldoende opbergruimte voor alle revalidatietools. Door de groei van de praktijk werd uitbreiden een noodzaak. De aankoop van een nieuw gebouw werd overwogen maar Katleen besliste uit praktische overwegingen toch om de bestaande praktijk te verbouwen.

De focus lag op orde, netheid en extra kabinetten. We plaatsten een trap naar de zolder om de bovenverdieping mee in de praktijk te betrekken. Bij het uittekenen van de indeling voor drie extra kabinetten werden breekwerken zoveel mogelijk vermeden en trokken we de nieuwe verlichting via de bestaande lichtpunten door.

De benedenverdieping werd opgefrist en efficiënter georganiseerd. Een inbouwkast onder de trap biedt extra berging en in de doorgang biedt een raam met legplankjes een subtiele doorkijk naar de wachtzaal.

Voor de gehele afwerking werkten we met een mix van duurzame Mortex en onderhoudsvriendelijke laminaat. Het centrale aircosysteem regelt de temperatuur in alle kamers tegelijk.

Kortom, extra comfort op alle niveaus.